Studievalg og eVejledning på Vejlefjordskolen

Hvem er Studievalg og eVejledning?

Studievalg og eVejledningtilbyder landsdækkende vejledning om videregående uddannelse og erhverv. Studievalg kommer ud til gymnasier i Danmark og laver arrangementer, workshops samt tilbyder individuel vejledning løbende til eleverne under og efter uddannelsen. eVejledning tilbyder digital vejledning i form af chat, sms, mail og telefonopkald. Vejledningen ved både Studievalg og eVejledning er uafhængig af de videregående uddannelsesinstitutioner. Vores viden om videregående uddannelse i Danmark er bred. Vi stiller spørgsmål til vejledningssøgende og forventer, at vejledningssøgende er aktivt deltagende. Vi er gode til at finde frem til information og kan hjælpe med at formidle kontakt til specialister i forhold til den enkelte forespørgsel.  

Hvad kan Studievalg og eVejledning vejlede mig om?

  • Tvivl vedrørende valg af videregående uddannelse
  • Supplering af fag efter studentereksamen
  • SU til videregående uddannelse
  • Informationssøgning – f.eks. brug af ug.dk
  • Uddannelse i udlandet

 

Hvordan får jeg fat i Studievalg og eVejledning?

Studievalg-vejleder Gitte Schou-Jensener på Vejlefjordskolen ca. en gang om måneden. Du kan booke tid til en samtale via www.bookstudievalgsyd.dk – vælg Vejlefjordskolen. Du kan også kontakte Gitte via  eller 7266 5582 (læg tydelig besked med navn og mobilnummer)

eVejledning kan kontaktes via www.eVejledning.dk eller via 7022 2207 – de har åbent alle ugens dage.

Både Studievalg og eVejledningstilbud om vejledning er gældende i det omfang, den enkelte har behov for. Både før og efter studentereksamen.

Kom ned ad bakken og besøg os