Besøg Vejlefjord Efterskole – det er turen værd

Vejlefjord Efterskole har en af Danmarks smukkeste beliggenheder lige ned til Vejle Fjord. Hestene græsser på vores marker, elever spiller fodbold på vores baner, sejlbåden skyder hen over fjorden.


Besøgsdage

Vi har flere besøgsdage i løbet af året, du kan se dem ovre til højre.

Vi har netop fået få ledige pladser på hestelinjen med egen hest og part i skoleåret 24/25. Skynd dig at ringe til kontoret og book en rundvisning.

I 10. klasse har vi p.t. få ledige pladser i skoleåret 24/25 til piger på linjerne outdoor, krea, heste og volley.
Det er muligt at komme på venteliste for drenge til 10. klasse i 24/25 ved at skrive en mail til  med følgende info: Navn på elev og forældre, tlf.nr., linjeønske, klassetrin og årgang, så kontakter vi jer, hvis der bliver mulighed for plads. Vi har plads til både piger og drenge i skoleåret 25/26.

I 9. klasse har vi p.t. ledige pladser i skoleåret 24/25 og fremefter på linjerne fodbold, fitness, outdoor, krea, heste og volley.

Vi har venteliste til hestelinjen i skoleårene 25/26 og 26/27 til både hestepart og egen hest. Det er ikke muligt at komme til rundvisning men du kan klikke nedenfor, hvis du ønsker at blive skrevet på ventelisten, så vil vi kontakte dig, hvis der bliver plads, og invitere dig på besøg. Vi har p.t. få pladser i 9. klasse med part og egen hest 26/27.

01. september 2024 – rundvisning på alle linjer

Besøgsdag på krea-, fodbold-, fitness-, outdoor- og volleylinjen:

Rundvisning: Du kommer rundt og ser skolen, undervisningsbygningen, sportsfaciliteterne, og du kan stille spørgsmål.

Information: Du får information om, hvordan hverdagen fungerer, undervisningen, weekendprogrammer, studieture, linjefagene, introtur, maden, økonomi og meget mere.

Vigtigt at fornemme skolen – det er noget andet end billeder på en hjemmeside

Du skal se vores veludstyrede fitness i virkeligheden,… og svømmehallen, ridecenteret, sportshallen, og så skal du møde nogle af de folk, der brænder for at give eleverne oplevelser for livet og god undervisning. Derfor skal du besøge os.

Vi har forskellige muligheder for et besøg

Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til en personlig rundvisning, hvor der kun er jer på besøg. Bare ring og aftal en tid, som passer jer. 

Du kan få en personlig samtale

Vi vil gerne lære dig at kende, før vi optager dig som elev. Derfor tilbyder vi en personlig samtale med en lærer på skolen.

Ring til Vejlefjord Efterskole på 7589 5202, hvor skolesekretæren sidder parat til at snakke med dig eller send en mail til 

Tilmelding

Når du har været på besøg på Vejlefjord Efterskole kan du tilmelde dig. Du kan finde tilmeldingsblanketten her 

Kom ned ad bakken og besøg os