Lovsangskoncert med Arvid Asmussen

Arvid Asmussen besøger Vejlefjordskolen torsdag den 28. september kl. 19

Vejlefjordskolen og Vejlefjordkirken glæder sig til en stor lovsangsaften og koncert når ARVID kommer forbi på turnéen ’Katedral’.

Lovsangskoncerten bliver en medrivende aften, hvor Arvid og bandet inviterer til fællessang med både nye og kendte danske lovsange og salmer. Der vil også være enkelte ”lytte-sange” på repertoiret. Genren spænder fra folk/singer-songwriter til pop/rock og leveres af et fantastisk band bestående af Steffen Rauff (tangenter), Jacob Worm (guitarer), Jimmi Bech (trommer), Oliver Nymann-Eriksen (bas) og Cathrine Højlund (sang).

KATEDRAL handler om Guds nærvær – ikke i kun kirken – men i skaberværket og i naturen rundt omkring os, der er den egentlige, store katedral. Her kan vi kan opdage Gud – at vi kan være sammen med ham og at han taler til os. De fleste danskere kan komme i kontakt med følelsen af at være en del af noget større, når de er i naturen – uanset deres forhold til kirken – og sangene rækker på den måde ud over kirkens rum til endnu flere danskere.

Lovsangskoncerten arrangeres i samarbejde med Vejlefjordskolen, Vejlefjordkirken og SABUS. Efter koncerten vil der være mulighed for at købe musik og merchandice og hilse på Arvid og bandet.

Om Arvid Asmussen

Arvid Asmussen er sangskriver, musiker, forfatter og præst i Silkeborg Oasekirke. Siden 2010 har han udgivet moderne salmer og lovsange og er bl.a. kendt for ”Vi vil gi’ dig det bedste vi har”, ”Ud af mørket” og ”Jeg vil ikke glemme dig”. Arvid Asmussen har spillet mere end 200 lovsangskoncerter over hele landet og følges hver måned af ca. 7000 lyttere på Spotify foruden andre streamingtjenester. Arvid Asmussen er aktuel med albummet ”Katedral” som udkom i september 2022.

Alle er velkomne til en aften i Vejlefjordkirken – hvor vi inviteres med til at betages og forundres over alle de steder Gud er til stede i vores liv og omkring os.

Links

Youtube: www.bit.ly/2NHRDYS

Spotify: spoti.fi/3PUVNfa

Facebook: www.facebook.com/arvidlovsang/